nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Wednesday

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina



*Sila klik banner diatas untuk

join
*




Hadiah :

1 x cash voucher dari Premier Clinic

1 x beauty box dari The Face Shop

1 x beauty box dari Missha

1 x beauty box dari Premier Clinic

2 x beauty box dari Skinfood



Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016






Tuesday

5VT In memories..

Assalamualaikum & Hye!



Terasa macam lama sangat tak menulis dekat blog since tahun ni memang sibuk sangat sangat dengan SPM.

Alhamdulillah! sujud syukur! semalam 5.12 (isnin) dah berakhir dengan paper ICT dan secara tak langsung sebagai seorang pelajar sekolah. So harini bangun-bangun dari tidur aje terasa macam pelik sebab selalunya sebelum ni boleh dikatakan tiap-tiap hari pegi kelas. Macam tak percaya wehh bila dah habis sekolah.  Kejap je rasa haa tuptup dah habis sekolah..Rasa seronok pun ada sedih pun ada huhu..


Sebelum SPM haritu dalam kepala ni ada macam2 plan nak buat apa lepasni.. kononnya nak gunakan masa yg ada ni dengan benda yg berfaedah la.. tapi bila dah habis taktahu pulak nak buat apa.. haha.. nak cari pengalaman bekerja sementara nak tunggu result ni kann.. Haa yg ni serius macam tak percaya! hahaha! tak habis2 cakap dekat mak yg badan org ni kecik cam budak sekolah rendah so orang takkan ambik kerja hahaha! InsyaAllah dalam perancangan, tapi bukan dalam bulan ni..

Entri kali ni maybe nak cerita sikit pasal classmates ni sepanjang tahun ni kod? Dengan tujuan nanti kalau rindu boleh baca utk diri sendiri hehe.

Bila throwback cerita waktu mula2 f4 nak pilih kelas lagi lawak... Haihh.. Memula tu aku dapat kelas Akaun.. tapi 2 bulan ajee. lepastu rombak kelas dan aku ditukarkan ke kelas VT.. Tak sangka dengan kenangan yg bermula dengan classmates ni.. sangat best okayy!!

 Ok ni pelajar putera puteri 5VT BATCH 99


 
barisan atas dari kanan; syafiq, farhan g. bad rashid, bad taib, hasnan, caap, acap, farhan yusop, aiman
barisan kedua dari kanan: anis atira, aida, wawa, syaima, farah, izzah, malissa, syima, atiqah. nabila, syafiqah, fariha. haziqah
barisan ketiga(duduk): athirah. yana. raihan. farahin. azra. cikgu azuana (guru kelas) alip. syazwani. wane.aliah. anis syafinaz

ni haa keadaan kelas 5vt *kelas eko*
 

Bacaan Yassin pagi Jumaat *kelas sejarah*


PSS


Mini theater
 


waktu berbuka puasa *sory kualiti gambar tak elok*


Kelas PD




Cikgu Jun *cikgu bm*




Cikgu Harlina *cikgu sejarah*



cikgu Shaadah *cikgu sains*


Cikgu ayu lanje coconut shake


  Jamuan kelas (4.12 ahad)
   


Nak cerita pasal jamuan kelas.. Last minute planning.. esok nak buat malam ni baru confirm dgn kedai.. mahu tak rushing, dengan esok tu paper last ict.. so disebabkan tu ramai cikgu yang tak dapat hadir.. yang ada pun *gambr pertama* ustzh Nisha *duduk belah kanan*  dgn cikgu azuana je.. *tudung merah buat peace*

Ohh Ohhhhh dan yg paling best tahun ni.... Kelas kitaorang masuk TV!!! Wohooo! Adela intrepremm sikit dalam Trek Selebriti program Astro waktu episod Syatilla Melvin datang melawat bekas sekolahnye pun.. yezza dulu Syatilla Melvin sekolah dekat sini.. Tu pun sebab Syatilla ada masuk kelas kitaorang ckp hyehyebyebye sikit. hehe.. Sape tengok?! Takde gambar nak tunjuk sebab dah google episod tu tapi tak jumpa tskk tskk!

So ini je la yg dapat share. Kalau nak share semua mmg tak lah yee memandangkan gambar banyak gila! So utk tatapan diri sendiri jela.. **Gambar mmg ambil direct dari fon.. tak edit lgsg kat laptop**

Terus terang cakap ni classmates yang paling best namatey! bukan nak reka cerita ataupun nak sedapkan hati.. tapi Semua cikgu kami yg mengajar kelas kami pun cakap benda yang sama. Tak bosan bila mengajar, yang selalu semangat, yang selalu bising, yang selalu buat lucu hahaha *taktiputau!*

Ni gambar lepas keluar dewan lepas jawab paper ICT..




Ni scene kena sembuq ayaq! Hahahaha!



Congrats geng! sebab dah berjaya jawab 9 subjek dengan jayanya!

Harap tahun depan ramai antara classmates kelas kita dapat naik pentas sama2 ambik result yg cemerlang! Amin!

Last but not least, Terima kasih SMKPBG untuk 5 tahun penuh makna! Yang banyak mengajar erti sebuah kehidupan sebagai seorang pelajar sekolah menengah.. *Teringat waktu mula2 nak pilih sekolah menengah dulu, aku paling taknak masuk sekolah ni hahaha!*

**Harap tak ada antara pembaca ni terdiri dari budak kelas 5vt hahaha**

Ok yang itu aje kott yang nak share dgn korang! Bye!

xoxo,
AnisAtyra