nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Sunday

Ngeh3 , cite rinie :)

ASSALAMUALAIKUM .. hye sume . selamat malam :)
per citeh . rini tdak pewh nk cite , cite besa2 jewh ..
tahu rini ari pa ? ahad ! yawh pandai .. apa yg ad rini ..
uish mesty la kenduri , almaklum la cuti2 kolah nie , sume oapat nk kawin ..
ari ni saje pown dpt byk jemputan kndri . tp 3 ja yg mampu g .. huh . gleh tu pown da ta larat , p yg dekat umah ja .. ta p yg jaoh2 .
knduri punya pasai , kelas ak rini sume ta p , terrbaekkk ! maap terpaksa ponteng . ngeh3 ..


(pasangan mempelai)
~ ala awt pngntin pompan , tenga ta ready g kowt ~ hehe , ta lawa da dye ~

sebenanaq nya nk cte nie , pasai kndri satu ni .. dalam byk2 knduri ak tertarik ngn kenduri nie ja . ngeh3 ..tahniah pasangan wanie & Barry . saye tertarik utk plih anda ..u see omputih laki dye ..bkan pa owg kawin mat salleh u .. maw ta jakun owh scoutland tu. seb bek dekat ja knduri ,tp pnt gak ar klu jalan.. kenduri tu agk kebabaooom gak la , semad baq hang , agk stndard arr , bebunga penohh , masuk umah semerbak bau kat pelamin tu , pnoh bunga btoi tu .. lawa kot plamin tu , import KL tu .. meme ak tertarik gle2 kat situ .. wana2 emas lak tu . pergghh *kawin nk wat cm tu la . ngeh3 ..

mat salleh punya pasai nie , ak sggup p 2 kali knduri 2, punya ta malu , 1st da g da ngn family time tu pgntin ta mai g , awai lagi . pngntin mai koi 1.30 . so apakah daya ta dapt la tgk ..tamaw-tamaw nk tgk gak . so lepas g kendri ke3 , balik sat . dgq moto besaq da lalu dpan umah , uishh pengntin da mai tu .. peh lagi ak g la umah tu ngn adk ak . punya nk tgk tu pengatn , slalau ta pnah kisah pown . rini plak kisah . so p la ngn muka ta malu , ad ak ksah ka ?


time tu pgantin dye dalam umah , take2 picture .. huh pnoh umah , byk toi photografer , ak pe lagi tujuan nk p tgk pgntin , masok wat do no ja la .. join skali tok tgkap gmbaq si BARRY tu *hnya mampu gna ncet lopek jala .segan i ngn photogrfer2 yg ad., mata tertumpu kat situ ja , ta pndg dah pgntin pompan dye . HAHA .kuaga si BARRY pown ad gak , ramai la gak , suma ad dalm tu tgkapp gmbq , sian mreka , perpeluh2 . merah2 ja kua , like SAUNA bla kua ~ ad sowang mamat tu kata ..
lepas abes puas tgk tu , balik la umah .. hehehe , pape pown dapt gak ak tgk ~

------------------



---- pengantin laki yg ak nk tgok sgt tu ,segak dak ? -----


( kuaga mereka )
--- tangkap rambut pown jd la ----

tettt ,. sampai stu ja *orang jakun katakan , tu pown pulun ~ dah cukup berjelaa-jelaa dah ni pown ~ huhh.. #arap sudi baca la . hehe

uke wassalam ~

2 comments:

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

Assalamualaikum...Awak,saya tag awk..
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/12/megagiveaway-by-auni-izyan-yanie.html
join tau..

N-fiq :D said...

@^o^...Cek pipah L!fe Story
uke awakk :)