nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Thursday

WHERE MY FOLLOWERS ? grrrrr =.='

SALAM , selamat petang lagi !
hehee . datang untk berbicara lagi ..

WHERE MY FOLLOWERS ?
see that's . heee .




itu KAK LYSSA punya post kak fb , ssaja terbaca ,ngt kan memain ja hilang tu ..
so wat dono jala ..
then bkak la blog ak lak ..
usha FOLLOWERS ak lak ," weyhhh3 , mana follow ak bebyk nie ??~ byk la sgt kan.
napa tggai cekadak nie jaa , depa suma lari ka ?? "


<<--dari sini
tinggal situ ja-->>

(maw tak arr)




seb bek laa kak lyssa post tu time yg tepat ,. macm taw2 ja ak pown mengalami hal demikian , tidak meroyan ak cari .. huhh .

So bca la post kat LYSSA yg ak wat dono tdi tu blik :) .
diowg kata ad blik , hope mcm tu laaa , insyaALLAH ..
Huhh , tidak jenoh nk cri blik . ngehh3

itu saja la yg nk di cerita kan .

so korang pa lagi yg singgah tu jemput-jemput la FOLLOW yewh . hehee

k wassalam . jumpa lagi :)



3 comments:

ieyra heo young said...

owww sy pun terkena... mmg sume blog jd cm tu ekk.. knape ??

N-fiq :D said...

@ieyra heo young
itulah pasai , tataw la pown , musim demam kowt sume blog nie , tu jadi gtuwh , rmai lak tu jadi gtuwh , hope ad blik la kan .

sarah said...

datang dari segmen Segmen up follower dengan sepantas kilat .... jangan lupa untuk bersahabat dengan saya di blog saya