nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Thursday

Bahaya exchange link di blog

Di mulakan dgn bismillah ..


SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Harini nak share sikitt lahh kisah adik ni yang earning dia ta naik2.
First sekali memang terkejut jugak lahh bila terbaca tuu. Bila earning tak naik, sape yg tak marah? Padahal, ade jea org yg baik hati nak klik kita punya link . Tapi, yang lebih sakit hati, Ada jugak yg tak jujur dalam klik2 ni. Tak gituhh ?? Haiyakk --'
8share ohh 8share. Harini sedang diriku sibuk berblogwalking terbaca pulak post adik ni dkat blog dia. Dia mengadu dekat 8share talk to us bila earning dia tak naik. Rupa-rupanya ... Kita tak boleh share dengan cara post di blog begitu sahaja dan minta orang klik yea. Katanya Code Of Honour dan orang tak ikhlas nak melawat Specials tersebut. Akaun kita mungkin akan digantung jika didapati kita masih share dengan cara yang sebegitu. Fuhh, sampai macam tu sekali ohh.

Baca ni



Info dari SINI

SEKIAN ^^v

6 comments:

munirah rahman said...

hehee.. thanks yea.. dah remove entri :)

cik amal said...

problem amal bukan masalah earning xnaik tp kalau tgk tarikh BE tu berlangsung, bulan mei sedangkan sekarang ogos.. tu yg pelik ^.^

cik yaya said...

thanks ^_^

N-fiq :D said...

BE nuffnang ehh ? Klau nuffnang mmg ramai yg kata diorang punya BE ssh sgt nak naik.

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

Karlisa Halim said...

Google Panda.....