nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Friday

Sneaker's ♥

Di mulakan dgn bismillah ..


SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Assalamualaikum and hi ! ^_^V

Petang-petang redup macam ni cuci mata usya2 onl shopping bestt jugak. Hehe
Okay2, kita sebenarnya dah lama nak cari Sneaker's ♥ Ohh die ! Sumpah lawaaa ! Memang kasut ni tengah trend skrg ni. Tambah2 Sneakers Wedge. Macam yang ada kat bawah ni.
Harga pun manyak lawa maa. Tapi, kita ada jumpa onl shop ni yg ada jual sneaker ni dengan harga yang sangat meletopppppppp! Senang kata harga mampu milik lahh. HarHar . Selalu usya kat instagram kasut jenis sneaker ni paling murah pun RNM80++ wehh. Try tengok dekat NILE Harga memang bestt. Under RM50 jea wehh. Tapi, pilihan dia tak banyak. *Kasut peberet plakk out of stock T.T
Hati di dalam bagai nak gilaaaaaa
Haihh, takbolee jadi ni :P

Takpa-takpa,

Tanpa membuang masa,
Mehh kita sama-sama cuci mata tgok sneaker ni.





























*Ini yang paling peberet

Ada Siapa-siapa yang tahu tak kat mana ada jual sneakers yang macam ini harga dia under RM99 ?
Ohh, Help me pewlishhhhh! *wekss* Kalau tahu jangan lupa kasi tahu yeaa ! Okee daa!!

5 comments:

MG schmidt said...

eiiiii...
comel gila..
ce crik kt TS ad kot ..kot..
xp, nti kalau MG nampak MG inform ye :)

Puteri Bt Ahmad said...

oke da terberkenan jugak pas tgk ni T_T thihihihi :D

nurul hidayah said...

roommate dayah sorang beli kasut yg awak minat tu dekat mid , tp besa la kan , harga dia pun paham-2 la .. Tapi dekat TS kebanyakkan brg kat situ murah-2 , try g usha , tp x tahu la ada ka tdk . Kalau dayah trnampak n harga pun under rm99 nanti dayah inform k :)

ejulz said...

cantek.. :)

DiriKu said...

comelnyaaa! T.T


sila follow blog http://szafky.blogspot.com/ untuk dapatkan shawl custom made yang cantik2. :D