nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Sunday

Header ohh header !

Di mulakan dgn bismillah





SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Holla~
Talking about header.
Ramai yang tanya header fiqah tu buat sendiri or yang tempah punya.
Header tu sebenarnya Fiqa dapat dari Oh! Gerlie Doodle sebab Fiqah ada menang contest yang pihak mereka anjurkan sendiri. Hee. Seriusly, kalau korang guna diorang punya service memang takkan menyesal punya lahh. Diorang punya kerja memang TIP TOP! Puas hati punyaa laa! Tak perlu nak tengok contoh blog yang diorang edit, Tengok jea blog diaorang yang ini pun dah tahu cara diorang edit blog macam mana. Harga dia pun berpatutan dengan diorang punya service.
Sesimple-simple yang diorang edit pun, still nampak kecomelan sesuatu hasil kerja mereka.
Kalau nak tengok hasil kerja diorang, boleh ke Blog ataupun Fb mereka yea :)








Berminat? Boleh hubungi Safiena terus melalui :

Email : ladysafiena@yahoo.com
Facebook : Official Facebook Oh Gerlie Doodle


Bantu saya untuk Like header saya ni boleh? TQ

1 comment:

Azhafizah Md Nor said...

comelnye doodles.memang tak menyesal order kan :)
Jemput singgah ke blog
Blog Azhafizah.com