nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Saturday

HIJABZONE7

Di mulakan dgn bismillah





SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Assalamualaikum & Hye evelibadehhh!!



HIJABZONE7 tak asing lagi dikalangan online shoppers. HIJABZONE7 terkenal dengan koleksi shawl yang menarik dan cantik yang mampu mencairkan hati mana-mana wanita yang melihat. Sesuai sangat dengan Hijabista yang ingin tampil bergaya,anggun dan menawan.

Kepada Ladies2 yang kaki shopping online atau penggemar shawls2 terkini! Atau ada lelaki2 yang awesome nak belikan something untuk gegirl mereka? Yahh! Tolong baca entri ini sehingga habis ye! Hahahaha!



HIJABZONE7 butik online yang menjual pelbagai jenis koleksi tudung wanita seperti inner, shawl, tudung bawal dan banyak lagi dengan rekaan mereka tersendiri! Kalau nak bershopping dengan mereka dijamin 100% tidak akan ada wujud rasa was-was lagi. Harga yang ditawarkan memang cukup berbaloi dengan kualiti dan material kain yang amat bermutu tinggi dari mereka. Tambahan pula ownernya juga seorang yang sangat mesra alam! Senang nak berurusan dengan mereka nanti. Perkhidmatan dari mereka juga dijamin TIP TOP! Ekeke :) Di HIJABZONE7, korang jugak akan selalu dapat promosi yang sering ditawarkan oleh mereka! Rugi kalau korang lepaskan peluang seperti ini!


Pertama kali terjah sini, 1 feel like !@#$^&*

OMG OMG OMG!



Lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Terus terang saya cakap design dorang sangat cantik dan simple! Memang sesuai sangat sengan jiwa muda gua. kikiki!

 Waktu ni napsuuuu shopping naik secara mendadak sehingga 100+ %



Tengok dompet. Huwaaaaaaaa T.T



Ni dompet ke kertasss. Tskk Tskk.

Dan secara tidak langsung gua simpan dulu niat murni gua tu.

Hmm Hmm..

Nak tengok apa yang ada kat sana ?

Okayy. This!

Terbaru koleksi dari HIJABZONE7 yang masih available ialah

Halfmoon Shawl Simple Beads

Price: RM59 (exclude postage)
Postal Fee : West Malaysia - RM6 (1 or 2 piece)
- Free Postage if more than 2pcs
East Malaysia - RM10 (1 or 2 piece)
- Free Postage if more than 2pcs


Material : High Quality Heavy Chiffon (Number 1 Chiffon)
Shape : Halfmoon Shawl
Measurement(approx) : Width : 76 cm, Length : 150 cm
Description : Hand Wash Only








Square Shawl Pearly

Price: RM69 (exclude postage)
Postal Fee : West Malaysia - RM6 (1 or 2 piece)
- Free Postage if more than 2pcs
East Malaysia - RM10 (1 or 2 piece)
- Free Postage if more than 2pcs


Material : High Quality Heavy Chiffon (Number 1 Chiffon)
Shape : Square Shawl
Description : Hand Wash Only





Kan gua dah cakap, Design dorang yang sangat simple dan cantik! Membuatkan hati gua cair seperti lilin yg terbakar. *Ehh, Apa yang aku merepek ni?* Sesuai dipadankan dengan apa jua jenis pakaian. Dengan warna yang sangat menarikkk! Pehhh,
Menangis guaa. Tskk Tskk :(

Nak view lagi banyak Amira Shawl Collection , boleh click sini

Ohh Ohh, tak lupa jugak kepada yang ada masalah tak tahu cara nak memakai atau melilit shawl, sebab HIJABZONE7 akan menyediakan tutorials buat anda!



Selain updates mengenai shawls,admin HIJABZONE7 juga selalu share renungan agama yang Diya rasa tak banyak online shop buat,Alhamdulillah :)



Ohh yaa! Jangan tak tahu ya, mereka juga pernah keluar di media seperti majalah Hijab



Mengapa anda perlu beshopping di HIJABZONE7?

**Seperti yang saya telah nyatakan di atas**

1.Kualiti tudung yang bermutu tinggi
2.Servis yang bagus.
3.Pelbagai pilihan menarik.Yang manik,simple mahupun plain.
4.Warna selendang dan tudung yang pelbagai
5.HIJABZONE7 menyediakan fesyen hijab terkini
6.Hijab tutorials disediakan bagi sesiapa yang bermasalah dalam melilit selendang
7.Harga yang berpatutan
8.Pihak HIJABZONE7 selalu update perkembangan stock shawls yang ada
9.Blog dan Instagram HIJABZONE7 yang sentiasa aktif memudahkan pembeli untuk berurusan..
10.Selain updates mengenai shawls,admin HIJABZONE7 juga selalu share renungan agama yang Diya rasa tak banyak online shop buat,Alhamdulillah :)

Ini baru beberapa contoh koleksi dari HIJABZONE7 je tau. Takut-takut review semua nanti tinggi aje nafsu bershopping ni. Saya yang review ni pun kalah tau. Aaaaaa! HarHar!

Kepada yang berminat boleh lah terus contact dorang di :

https://www.facebook.com/HIJABZONE7

https://twitter.com/Hijabzone7

http://instagram.com/hijabzone7

http://hijabzone7.blogspot.com/

sales.hijabzone7@gmail.com



1 comment:

sYiRa LoKMaN said...

cantikkk ^_^
selamat malam :)