nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Monday

Senarai Pemenang The Superpapaya Giveaway!

Di mulakan dgn Bismillahiramanirahim..




SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Alhamdulillah.

Pertama sekali saya nak ucapkan TAHNIAH pada semua!

Tamat sudah The Superpapaya Giveaway yang berlangsung selama 3 minggu ini. Sebenarnya nama giveaway ini takde kaitan pun dengan buah betik atau papaya. HarHar. Nama ni diambil sempena dengan nama URL blog ini. Ini Giveaway pertama yang saya anjurkan dan saya amat berpuas hati dengan sambutan daripada para peserta iaitu seramai 110. Yeayy! Maaf sekiranya terdapat kekurang & kesilapan dari saya sepanjang Ga ini berlangsung, maklumlah ini kali pertama saya anjurkan Ga. Terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. Dan tak lupa juga pada para penaja terhebat kita. Tanpa mereka Giveaway ini tidak akan diadakan. hee :) Kita juga sedia maklum bahawa pesawat MH370 telah disahkan berakhir di Lautan Hindi. Allahu! No words can describe my sadness now. Al-Fatihah, Sesungguhnya, Allah Maha Mengetahui...


Dengan ini saya mengumumkan

*
*
*
*
*
*


SENARAI PESERTA



Top Referrels x3 (TUNTUT)



41. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/the-superpapaya-giveaway.html
2. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html
4. http://lolipoppoppop.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Random

Farisah Almond Crunchies x1 (TUNTUT)
15

Farisah Popia Nestum Horlicks x1 (TUNTUT)
37

Rainbow Cookies x1 (TUNTUT)
12

Vcoa Treenea + Brooch Sabah x1 (TUNTUT)
82

Pashmina x2 (TUNTUT)
103
50

Shawl x2 (TUNTUT)
87
20

Glitter shawl x2 (TUNTUT)
96
21

Shawl x3 Voucher RM10 SETIAP SEORANG (TUNTUT)
47
83
106

Shawl x2 (TUNTUT)
53
88

Keychain x2 (TUNTUT)
27
65

Felt Brooch x2 (TUNTUT)
10
13

Kupon Pembelian Satin Skin bernilai rm50 x10 (TUNTUT)
59
90
33
75
110
98
36
45
28
17

Sticker boboiboy x2 (TUNTUT)**Tuntut selewat-lewatnya esok!**
101
32

Notebook colour memo x1 (TUNTUT) **Tuntut selewat-lewatnya esok!**
104

Notebook x2 (TUNTUT)
108
94

Shiseido Mask x1 (TUNTUT)
39

Shiseido Mask x5 (TUNTUT)
72
48
60
74
105

Topup RM5 x4 (TUNTUT)
66
5
25
69

Topup RM5 x2 (TUNTUT)
55
73

Topup RM5 x2 (TUNTUT)
44
9

Tuntut hadiah dengan butiran seperti berikut:

Assalamualaikum & Hye! saya pemenang bagi giveaway "The Superpapa Giveaway!" ingin menuntut hadiah yg dimenangi, ini details saya ye :)

Nama penuh:
Barang yang dimenangi:
Link Entri penyertaan:
No. phone:
Alamat : *pemenang topup & voucher tak perlu bagi alamat*

Terima Kasih :)


Nota kaki: Kepada semua pemenang, tolong komen korang no berapa bila dah tuntut dan anda diberi masa sehingga 30.3.13 sahaja untuk menuntut hadiah masing-masing. Jika tidak hadiah akan diberi kepada saya. MUAHAHAHAHAHHAHA!

Tahniah kepada yang menang dan bertuah dan yang tak bernasib baik tu, boleh cuba lagi okay !! Kalau boleh saya memang nak bagi semua yg join menang. Hehehe. Thanks korang's sebab sudi join and always support. Thanks :) Kalau tak keberatan, boleh lah buat review hadiah sebagai tanda terima kasih. Terutama yang dapat hadiah berupa makanan. Mana yang tak ikut syarat tu, Tolong fikir sama la HALAL & HARAM hadiah yang awak menang tu.

Apa-apa hal cari saya di sini

38 comments:

Asha Lya said...

alhamdulillah murah rezki..trima kasih :)

ecah khalili said...

Alhamdulillah..no 96 menang Glitter shawl..pertama kali menang GA..=)

Mama Safiy Arfan said...

alhamdulillah no.82 membawa tuah.. hehe...dear, yg ruang pashmina tu xde no pemenang pon.

Faten Meera said...

weeee. bertuah nya kali ni. heee. dah lama xdapat hadiah GA. saya no 75 lapor diri.

Tasha Aqisha said...

alhamdulillah.. 50

Mea Away said...

No 66..menang topup RM5..da tuntut but blom ade respon dari sponsor..hehe..

ciknadrahismail said...

Salam,
tq inform ye.
saya no 59.
dah anta details.:)

siti fatimah said...

no 106.dah bagi detail :)

Inlove -wanda said...

alhamdulilah , rezki :)

Precious Cla said...

PESERTA PERTAMA X BERTUAH...:D TAHNIAH TO ALL WINNERS

Marionette Doll said...

syukurrrr thanks so much.. 15. Farisah Almond Crunchies :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Nnt sy tntut ea...sbb guna phone je ni.. Esok sy pm kt sponsor tu ea.. Mekasih bgtau...

Maria Firdz said...

Sy no.17

Mama Safiy Arfan said...

siap buat entry da..kiki....

Lovey Kyungsoo said...

Done lapor diri.
Number 101 :))

azifah yazid said...

Alhamdulillah... dah hantar detail kt sponser... terima kasih :)

Aina Sofiah said...

alhamdulillah menang. =D

no. 65

Budak Mata Bulat said...

109 dah tuntut :D
maaf terlupa sediakan nama fb :
Anis Juhari

Anizz Annisa said...

thanx ye .. dh lapor diri dh kat sponsor.. no 28 :)

waniey wannieyy said...

Alhamdulillah , wanie no 60 , da kasi detail :)

Anis Aisyah said...

Alhamdulillah 27 :D

Mioko Sasuke said...

number 36 melaporkan diri :D

Mioko Sasuke said...

number 36 melaporkan diri :D

Syiera Firdaus said...

thank you! alhamdulillah menang. dah tuntut no 73 :)

shahida rahim said...

alhamdulillah no 41 dah PM sponser :)

cik yah said...

alhamdulillah..dah pm sponsor :) tq inform cikyah

Cik Lysa said...

Alhamdulillah terima kasih ^^

Akeyla Azmi said...

Alhamdulillah thank you very much for everything ye fiq hikhik. No.88 dpt shawl dah tuntut ye :) heee

Yun Sing said...

Sudah tuntut, No. 44 Thanks :)

cik kiera said...

Thanks infom sayang. Yippi. menang juga akhirnya . Thanks :*

Hadirah Syakirah said...

Alhamdulillah, no 53 tersenarai Terima kasih banyak :)

azman Arsad said...

alhamdulillah no 9.. terima kasih banyak.. dah hantar detail

Shafinaz Aina said...

alhamdulillah menang. no 20 . TQ :D

Shafinaz Aina said...

dh pm detail kat sponsor

Shafyqah Azry said...

no 21 :D

Nuratikah's Blog said...

No. 48

Nuratikah's Blog said...

No. 48.. Allhamdulillah... :)

Diyana Wan said...

sy number 25 n dah tuntut dah, btw :) thanks