nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Monday

RUNNING MAN GUESS WHO

Di mulakan dgn bismillah


SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Siapa kat sini peminat Running man?

Okayy, siapa yang minat tu **seppp!** sikitt! Kita geng!!

Alrite, apa kata kita try satu game ni.

Gambar ni saya dapat dari FB dan tapi...

saya pun tak dapat teka milik siapakah mata-mata di bawah. HAHA
Korang peminat setia Running Man? Buktikan ke-fanatikan korang dengan hanya meneka pemilik gambar-gambar mata di bawah. Ecehh



**Ini bukan contest ke apa ye. Saya buat hanya untuk suka-suka aje**

Okayy. Good luck!

1 comment:

Tashira Sha said...

yang first tu woo bin kan? yang kedua pulak song ji hyo. yang ketiga tak tahu sngat,confuse. yang ke-4 macam suzy je. blur -.-