nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Monday

ALHAMDULILLAH ~ BYE KMK :'(

Di mulakan dgn bismillah


SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Hai ! wahh lmanya tak menulis ..
semakin up blog ni nah .
terima kasih la pd assistant ak yg mnguruskan blog ak selama ketiadaan ak ni .
cewahh kaw ..
Blog ni ada 2 admin taw .

msti seblm ni org pelik bdak matrik cemana la leh hupdate slalu , ad plak masa ?
kann . msti ada kan ..

Selama ak kat setahun kat matrik bru sekali ja ak update .
nmpak tak buzy dia ., tak nyempat la dik nak kelebek blog ni.

................................

ok back to the topik .



alhamdulillah .
akhirnya selama setahun berada di
KOLEJ MATRIKULASI KEDAH
akhirnya dengan izin-Nya ak berjaya tamatkan pengajian ak d sana .
alhamdulillah .

banyak suka duka , pengalaman , ilmu yg dapat kat sana .
sanalah tempat ak kenal kenalan yg dri pelbagai negeri
bahasa dri negeri-2 lain
dan banyak lagi .

banyak sangat yg dapat belajar .
gembira kerna dah habis tapi sedih tinggalkan Kmk .



..............................

so adik adik lepasan Spm cemana ?
ada yg dapat Matrik Kedah ?

MOh la ke sana ..

mesti adik adik lepasan spm ni cam aku dulu kan .
macam macam persoalan bermain d pikiran

nak g Matrik ka U ?
susah ka Matrik ?
ka U senang ?
best ka Matrik ?
boleh ka Matrik ?
macam mana Matrik ?
n
blalalaalalalalalala..

so macam macam2 persoalakan .

macam mana Matrik tu ?
akan ak sambung kat entry lain hokeih .
tu pon klu rjin la nak menulis utk next entry .
klu ada respon la .
hee hee .










sekian .

5 comments:

NS said...

bestnyeee.. dulu kami kat matrik takde pun hari graduasi mcm ni.. haha

EAT,MAKE,READ said...

Assalamualaikum
Hrmm macam best je matrik ni.Tahun ni saya SPM. Saya rasa macam susah je matrik ni. cer akak cerita suka duka belajar di sana. Apa gred SPM yg membolehkan kita duduk sana? ^^

EAT,MAKE,READ said...

Macam best je matrik? cer cerita ^^
Saya SPM 2014

MiaLovetto ^^ said...

Yes I am. I got KMK. 25 Mei baru daftar. Huhu. Jauh bak hang. Dari Johor ke Kedah. Huhu ><

Nur Aliyah Syofia said...

salam..jemput join ga ni>>>
Super Extravaganza Giveaway!

Hadiah:
Cash 150
2015 calendar with your picture& phrase
bookmark with your picture&phrase

Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)