nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Saturday

IJAZAH SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER (MEDIA INTERAKTIF) DENGAN KEPUJIAN



Di mulakan dgn bismillah


SALAM SEMUA :)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Result UPU dah keluar 12/8/14 lepas .

Alhamdulillah , dengan izin-NYA mendapat tempat di U .
Terima kasih ya Allah .


Tahniah juga untuk yang lain .

So macam mana ?

Dalam banyak kos yg  pilih time upu dulu
-math
-pngajian islam n multimedia
-pengururan pelancongn
-teknologi makanan
-mathematik pngkomputeran
-multimedia kreatif
-grafik multimedia
-psikologi

Alhamdulillah , dapat yang ni . 

sebelum keluar result upu tu  macam-mcam fikir
 kalau dapat kos ni kos nu kos ne cana an ?
boleh ka ?
mampu ka ?
dapatkah ?
bagaimanakah ?

bila tahu result, Alhamdulillah sbb Allah beri peluang untuk teruskan .
w/pun diri sendiri tak tahu sepenuhnya macam mana kos ni.
tapi alhamdulillah kos tu salah satu  'aim' dlm carta.
lebih lebih lagi sama dgn Abang yg kat sana .

so doakan kite boleh belajar dgn baik dekat sana .
semoga Allah permudahkan segala urusan
semoga  tak stress2  .
dan dapat bawak subjek subjek 
dekat sana dengan baik .


May ALLAH ease everything . amin .

Tahniah juga kepada semua yg berjaya .

so 1 Sept ni  daftar .
doakan yg baik baik ok .
jadi dak dak UTeM le kitee.

terima kasih

Sekian :)


___________________________________________

*update : So mana mana adik adik yang dapat kos ni juga kalau nak tanya 
InshaaALLAH jemput la tanya. Nanti kite cerita berdasarkan pengalaman sendiri. 
 Pm ok , Email pon boleh . 

4 comments:

Sha Fieka said...

congrats :)

EAT,MAKE,READ said...

tahniah.. akak cerita la.. macam mana nak masuk matrik :)

twinscraftlife said...

안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

Kasih Lestari said...

anda di tag

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/liebster-award-3.html