nuffnang

CLICK HERE & JOIN DEAR :)

snow

Tuesday

Fesyen Blouse Terkini Untuk ke Pejabat


Di mulakan dgn bismillah


SALAM SEMUA :)


Hah dah masuk 2015 !
macam mana tahun baru korang ?
semoga masih baik .

Hah tahun baru ni , untuk yg bekerja mesti mencari-cari baju untuk berkerja kan?
sini ZALORA ada menjual baju-baju utk bekerja terutama mereka yg bekerja pejabat.

so apa lagi, rajin-rajin la melawat page ZALORA kawan-kawan !
dengan
pilihan yang pelbagai ,
harga yang berpatutan .

Ayuh apa tunggu lagi !


:::::::::::::::::::::::::::::::::


Selain baju kurung dan kemeja, blouse adalah alternatif para wanita untuk berpakaian formal ke pejabat. Apa yang menarik mengenai pemakaian blouse adalah, ia juga boleh dipakai untuk kelihatan kasual dan santai. Oleh itu, jika anda telah membuat rancangan untuk keluar bersama rakan-rakan atau yang tersayang selepas waktu kerja, anda tidak perlu bersusah payah untuk menukar pakaian lain. 

  Blouse juga merupakan jenis pakaian yang paling versatile dan boleh dipadankan dengan apa jua jenis seluar dan skirts. Untuk kelihatan formal dan elegant, padankan blouse anda dengan skirts hitam atau seluar slack hitam. Anda juga boleh bergaya ‘smart kasual’ dengan memadankan blouse anda bersama sepasang jeans.


  


Berbeza dengan pemakaian kemeja, blouse menjadikan anda kelihatan lebih feminine dan menyerlahkan keayuan anda. Fabrik yang digunakan adalah cotton atau chiffon dan biasanya memberikan anda keselesaan sepanjang hari. 

Untuk koleksi blouse terkini yang amat trendy dan ditawarkan dengan harga yang menakjubkan, luangkan masa anda dengan melayari laman web Zalora Malaysia hari ini juga. Zalora menawarkan barisan jenama tempatan dan antarabangsa yang terkemuka serta perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah anda!


------------------------------

Ayuhh melawat ke page zalora utk menikmati pelbagai tawaran yang hebat!

Jangan lepaskan peluang anda !
#zalora #blouse #blouseterkini #blousemurah #fesyen2015

4 comments:

Syafiq Specki said...

SALAM DAN HI , ANDA BERADA DI SENARAI TAGGING SAYA UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' JEMPUT SERTAI DAN MENANGI HADIAH LUMAYAN INI . ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

Najib Ariyan said...

salam singgah

Mrs Yatie said...

hi dear ;)
jemput join iPhone 5S GA ya :)

:-) said...

zalora :-)